top of page
Portrait of young handsome man smiling in his own car.jpg

Vacatures Chauffeur Rijbewijs B 

Zoek je een uitdagende baan als chauffeur met rijbewijs B in Heesch? Ontdek onze chauffeur vacatures en start jouw reis naar een boeiende carrière. Kom bij ons team en ervaar de opwinding van de weg!

Word Oproepbare Chauffeur bij Ons! Rijbewijs B, BE of C Welkom - Ontdek Flexibele Kansen voor Bijverdienste

We zijn momenteel op zoek naar oproepbare chauffeurs met minimaal een rijbewijs B in Heesch of omgeving. Maar daar stopt het niet - als u in het bezit bent van rijbewijs BE of zelfs C, heten wij u van harte welkom in ons team! Of u nu met pensioen bent, wat vrije tijd over heeft of actief op zoek bent naar een bijbaan, wij hebben flexibele kansen die passen bij uw beschikbaarheid.

Waarom bij ons werken:

Bij Chauffeur Rijbewijs B geloven we in het creëren van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Als oproepbare chauffeur geniet u van de vrijheid om uw beschikbaarheid aan te geven en te werken wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om het bezorgen van spoedleveringen, exclusieve pakketten, personenvervoer of andere transportdiensten, wij hebben diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar oproepbare chauffeurs met een positieve instelling, een geldig rijbewijs B, BE of C, woonachtig in Heesch of omgeving en een uitstekende rijgeschiedenis. Of u nu een ervaren chauffeur bent of net begint, wij nodigen niet alleen parttimers, maar ook zelfstandige chauffeurs (ZZP'ers) van harte uit om zich bij ons aan te sluiten.

Voordelen voor ZZP'ers en Parttimers:

  Flexibiliteit: Pas uw werkschema aan op basis van uw beschikbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een bijbaan naast uw pensioen of als zelfstandige uw eigen tijd wilt indelen, bij ons kan het.

  Competitieve Beloningen: Geniet van competitieve tarieven en betalingen. Of u nu als zelfstandige werkt of parttime bij ons bent, wij erkennen de waarde van uw inzet en ervaring.

  Diverse Mogelijkheden: Of het nu gaat om leveringen met spoed, vertrouwlelijke documenten, pakketbezorging, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

  Professionele Ontwikkeling: Krijg toegang tot kansen voor professionele groei en ontwikkeling. Of u nu uw vaardigheden wilt aanscherpen of nieuwe uitdagingen wilt aangaan, wij ondersteunen uw groeipad.

Hoe u kunt solliciteren:

Bent u een enthousiaste chauffeur met een positieve instelling? Stuur uw CV en een korte motivatie naar info@transport-service.nl, of laat een berichtje achter door het contactformulier (hieronder) in te vullen en laat ons weten wat u zoekt in een flexibele baan en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw carrière. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

​Ontdek de gave en leuke mogelijkheden die op u wachten en start uw reis naar een flexibele en lonende chauffeurscarrière bij Chauffeur Rijbewijs B!

Samen op weg naar de perfecte rit!

Neem nu contact met ons op:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Bedankt voor de inzending, u hoort snel van ons!

bottom of page