top of page
Vacatures Chauffeur Rijbewijs B

Vacatures Chauffeur Rijbewijs B - Oss 

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als chauffeur met rijbewijs B in Oss? Ontdek onze vacatures en begin jouw reis naar een boeiende carrière hier bij ons. Sluit je aan bij ons team in Oss en ervaar de opwinding van de weg! Bij Chauffeur Rijbewijs B in Oss bieden we niet alleen een baan, maar een kans om deel uit te maken van een dynamisch team waar elke rit een nieuwe ervaring is. 

Ontdek Flexibele Kansen als Oproepbare Chauffeur in Oss! Rijbewijs B, BE of C - Zowel Parttimers als ZZP'ers Welkom

Op zoek naar flexibele chauffeurs in Oss! Momenteel zijn wij actief op zoek naar oproepbare chauffeurs met minimaal een rijbewijs B. Maar daar stopt het niet - als u in het bezit bent van rijbewijs BE of zelfs C, heten wij u van harte welkom in ons team! Of u nu met pensioen bent, wat vrije tijd over heeft of actief op zoek bent naar een bijbaan in Oss, wij hebben flexibele kansen die perfect passen bij uw beschikbaarheid.

 

Ontdek vandaag nog hoe u kunt deelnemen aan ons dynamische team en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de transportmogelijkheden bij ons in Oss en omstreken . Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons team en samen de weg naar succes te bewandelen!

Waarom bij ons werken:

Bij Chauffeur Rijbewijs B gevestigd in Oss geloven we sterk in het creëren van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Als oproepbare chauffeur geniet u van de vrijheid om uw beschikbaarheid aan te geven en te werken wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om het bezorgen van spoedleveringen, exclusieve pakketten, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die naadloos aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

 

Bij Chauffeur Rijbewijs B gevestigd in Oss streven we naar een dynamische en stimulerende werkplek, waar elke chauffeur met rijbewijs B zich gewaardeerd voelt en de kans krijgt om bij te dragen aan ons groeiende succes. Ontdek vandaag nog de diverse kansen die op u wachten en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar oproepbare chauffeurs met een positieve instelling, een geldig rijbewijs B, BE of C, en een uitstekende rijgeschiedenis. Of u nu een ervaren chauffeur bent of net begint, wij nodigen niet alleen parttimers, maar ook zelfstandige chauffeurs (ZZP'ers) van harte uit om zich bij ons aan te sluiten.

Voordelen voor ZZP'ers en Parttimers:

  1. Flexibiliteit: Pas uw werkschema aan op basis van uw beschikbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een bijbaan naast uw pensioen of als zelfstandige uw eigen tijd wilt indelen, bij ons kan het.

  2. Competitieve Beloningen: Geniet van competitieve tarieven en betalingen. Of u nu als zelfstandige werkt of parttime bij ons bent, wij erkennen de waarde van uw inzet en ervaring.

  3. Diverse Mogelijkheden: Of het nu gaat om leveringen met spoed, vertrouwlelijke documenten, pakketbezorging, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

  4. Professionele Ontwikkeling: Krijg toegang tot kansen voor professionele groei en ontwikkeling. Of u nu uw vaardigheden wilt aanscherpen of nieuwe uitdagingen wilt aangaan, wij ondersteunen uw groeipad.

Hoe u kunt solliciteren:

Bent u een enthousiaste chauffeur met een positieve instelling? Stuur uw CV en een korte motivatie naar info@transport-service.nl, of laat een berichtje achter door het contactformulier (hieronder) in te vullen en laat ons weten wat u zoekt in een flexibele baan en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw carrière. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Ontdek de gave en leuke mogelijkheden die op u wachten en start uw reis naar een flexibele en lonende chauffeurscarrière bij Chauffeur Rijbewijs B!

Samen op weg naar de perfecte rit!

Neem nu contact met ons op:

Sleutelbloem 35

5351MR, Berghem

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending, u hoort snel van ons!

bottom of page