top of page
Delivery man driving van with packages on the front seat. Happy mature courier in truck. P

ZZP Vacatures Chauffeur Nistelrode 

Ben je een zelfstandige chauffeur op zoek naar nieuwe kansen in Nistelrode? Ontdek onze uitgebreide selectie ZZP vacatures voor chauffeurs! Of je nu ervaren bent of net begint, wij hebben flexibele mogelijkheden beschikbaar die passen bij jouw vaardigheden en planning. Met rijbewijs B, BE of C ben je welkom om deel uit te maken van ons team. Start jouw avontuur in de transportwereld vandaag nog en ontdek de spannende mogelijkheden die op jou wachten in Nistelrode!

Word Oproepbare Chauffeur in Nistelrode! Rijbewijs B, BE of C Welkom - Ontdek Flexibele Kansen voor Bijverdienste

Wil je de vrijheid van oproepbaarheid ervaren als chauffeur in Nistelrode? Bij ons ben je aan het juiste adres! Of je nu beschikt over rijbewijs B, BE of C, je bent van harte welkom om deel uit te maken van ons team. Ontdek vandaag nog de flexibele kansen voor bijverdienste als oproepbare chauffeur in Nistelrode!

Waarom bij ons werken:

Bij Chauffeur Rijbewijs B geloven we in het creëren van een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Als oproepbare chauffeur geniet u van de vrijheid om uw beschikbaarheid aan te geven en te werken wanneer het u uitkomt. Of het nu gaat om het bezorgen van spoedleveringen, exclusieve pakketten, personenvervoer of andere transportdiensten, wij hebben diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar flexibele chauffeurs met een positieve instelling, een geldig rijbewijs B, BE of C, en een uitstekende rijgeschiedenis. Of u nu een ervaren chauffeur bent of net begint, wij nodigen niet alleen parttimers, maar ook zelfstandige chauffeurs (ZZP'ers) van harte uit om zich bij ons in Nistelrode aan te sluiten

Voordelen voor ZZP'ers en Parttimers:

  Flexibiliteit: Pas uw werkschema aan op basis van uw beschikbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een bijbaan naast uw pensioen of als zelfstandige uw eigen tijd wilt indelen, bij ons kan het.

  Competitieve Beloningen: Geniet van competitieve tarieven en betalingen. Of u nu als zelfstandige werkt of parttime bij ons bent, wij erkennen de waarde van uw inzet en ervaring.

  Diverse Mogelijkheden: Of het nu gaat om leveringen met spoed, vertrouwlelijke documenten, pakketbezorging, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

  Professionele Ontwikkeling: Krijg toegang tot kansen voor professionele groei en ontwikkeling. Of u nu uw vaardigheden wilt aanscherpen of nieuwe uitdagingen wilt aangaan, wij ondersteunen uw groeipad.

Hoe u kunt solliciteren:

Bent u een enthousiaste chauffeur met een positieve instelling? Stuur uw CV en een korte motivatie naar info@transport-service.nl, of laat een berichtje achter door het contactformulier (hieronder) in te vullen en laat ons weten wat u zoekt in een flexibele baan en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw carrière. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

​Ontdek de geweldige en leuke mogelijkheden die op u wachten en begin uw reis naar een flexibele en lonende carrière als chauffeur met rijbewijs B bij Chauffeur Rijbewijs B in Nistelrode!

Samen op weg naar de perfecte rit!

Neem nu contact met ons op:

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Bedankt voor de inzending, u hoort snel van ons!

bottom of page