top of page
ZZP Vacatures Chauffeur Rijbewijs B

ZZP Vacatures Chauffeur Rijbewijs B 

Ben je een zelfstandige ZZP chauffeur met een rijbewijs B op zoek naar nieuwe kansen en opdrachten? Ontdek onze uitgebreide selectie ZZP vacatures voor chauffeurs! Of je nu op zoek bent naar koerierswerk, personenvervoer of andere rijgerelateerde opdrachten, wij hebben mogelijkheden die bij jou passen. Als ZZP chauffeur geniet je van flexibiliteit en vrijheid in je werk, en onze vacatures bieden precies dat. Blader door ons aanbod, reageer op de vacatures die jou aanspreken en begin met het uitbreiden van je klantenkring en het maximaliseren van je inkomsten. Sluit je aan bij ons netwerk van professionele chauffeurs en vind de perfecte opdrachten die passen bij jouw vaardigheden en planning. Start vandaag nog jouw reis naar succes als zelfstandig chauffeur!

Flexibele Rijmogelijkheden: ZZP Vacatures voor Chauffeurs

We zijn momenteel op zoek naar oproepbare ZZP chauffeurs met minimaal een rijbewijs B. Maar daar stopt het niet - als u in het bezit bent van rijbewijs BE of zelfs C, heten wij u van harte welkom in ons team! Of u nu met pensioen bent, wat vrije tijd over heeft of actief op zoek bent naar een bijbaan, wij hebben flexibele kansen die passen bij uw beschikbaarheid.

Waarom bij ons werken:

Bij (ZZP) Vacatures Chauffeur Rijbewijs B streven we naar een inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Als oproepbare chauffeur ervaart u de vrijheid om uw beschikbaarheid aan te geven en te werken op tijden die voor u passend zijn. Of het nu gaat om het bezorgen van spoedleveringen, exclusieve pakketten, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw capaciteiten en interesses.

Wie we zoeken:

We zijn op zoek naar flexibele chauffeurs met een positieve instelling, een geldig rijbewijs B, BE of C, en een uitstekende rijgeschiedenis. Of u nu een doorgewinterde chauffeur bent of net begint, wij verwelkomen niet alleen parttimers, maar ook zelfstandige chauffeurs (ZZP'ers) met open armen om zich bij ons aan te sluiten.

Voordelen voor ZZP'ers en Parttimers:

  1. Flexibiliteit: Pas uw werkschema aan op basis van uw beschikbaarheid. Of u nu op zoek bent naar een bijbaan naast uw pensioen of als zelfstandige uw eigen tijd wilt indelen, bij ons kan het.

  2. Competitieve Beloningen: Geniet van competitieve tarieven en betalingen. Of u nu als zelfstandige werkt of parttime bij ons bent, wij erkennen de waarde van uw inzet en ervaring.

  3. Diverse Mogelijkheden: Of het nu gaat om leveringen met spoed, vertrouwlelijke documenten, pakketbezorging, personenvervoer of andere transportdiensten, wij bieden diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw vaardigheden en interesses.

  4. Professionele Ontwikkeling: Krijg toegang tot kansen voor professionele groei en ontwikkeling. Of u nu uw vaardigheden wilt aanscherpen of nieuwe uitdagingen wilt aangaan, wij ondersteunen uw groeipad.

Hoe u kunt solliciteren:

Bent u een enthousiaste chauffeur met een positieve instelling? Stuur uw CV en een korte motivatie naar info@transport-service.nl, of laat een berichtje achter door het contactformulier (hieronder) in te vullen en laat ons weten wat u zoekt in een flexibele baan en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw carrière. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Verken de spannende en boeiende kansen die op u wachten en begin uw reis naar een flexibele en lonende carrière als chauffeur bij ZZP Vacatures Chauffeur Rijbewijs B!

Samen op weg naar de perfecte rit!

Neem nu contact met ons op:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor de inzending, u hoort snel van ons!

bottom of page